Yrityksestä

Olen Matti Viljamaa, Kangasalan Autokoulun perustaja, omistaja ja liikenneopettaja. Olen toiminut alalla yli 35 vuotta ja edelleen koen ajo-opetuksen lähellä sydäntäni olevaksi. Haluan omalla ammattitaidollani opastaa niin nuoria tulevia kuljettajia kuin jo ajokortin haltijoita liikenteessä turvallisesti ja sujuvasti moottoriajoneuvolla liikkumiseen. Oppilaskuntani muodostuukin ikävuosien 15-85 välille.

Tutkintoajojen läpimenoprosentteja seurataan ja voin ilokseni todeta, että kouluni oppilaiden tutkintoajo-onnistumiset ovat tilastollisesti Pirkanmaan kärkipäätä. Mielestäni on oppilaiden etu, että opettaja ei vaihdu kesken kurssin. Olen oppilaiden kanssa alkuteoriatunneilta aina ajokokeeseen asti. Näin opin tuntemaan oppilaan vahvuudet ja vahvistusta tarvitsevat ajotaidot. Ajotutkinnon läpäisemisellähän on suora vaikutus myös hintaan. Pystyn siis kilpailemaan hinnoilla. Kaikkien korttien hinta -laatusuhde on parasta paikkakunnalla. Annan tarvittaessa myös joustavasti maksuaikaa.

Olen itse harrastanut moottoripyöräilyä yli 40 vuotta ja koen, että pystyn antamaan moottoripyörä- ja mopo-opetuksessa kaiken kokemukseni oppilaiden hyväksi. Ei mikään ole hienompaa kuin kaksipyöräisen antama vapauden tunne, mutta ajoturvallisuus on siinäkin etusijalla. Itsekin nuoren isänä tunnen jatkuvaa huolta nuorten liikenteessä olosta ja panostan myös erityisesti nuoriin pyrkien antamaan heille turvalliset ja oikeat eväät ajokin hallintaan.

Pimeällä kaudella -syksystä kevääseen- annan pimeän ajon opetuksen aidoissa olosuhteissa, joita mitkään simulaattorit eivät pysty korvaamaan. Käymme oppilaiden kanssa lähiseudulla illan myöhäisinä tunteina opettelemassa mitä oikeasti tapahtuu, kun olosuhteet muuttuvat eikä näkyvyys ole sama kuin päivän valolla. Kurssit ovat olleet erityisen suosittuja ja tulossa on toiveiden mukaan myös jo pidempään ajaneille naisille oma kurssi.

Ajotunnit voi kanssani sopia joustavasti. Aloittaa voi vaikka aamuviideltä. Tunnille voi ottaa kaverin tai perheenjäsenen mukaan ja valita omaa lempimusiikkia autoon.

Tule poikkeamaan koululla, soita ja piipahda juttusille! Mietitään yhdessä sinulle sopivin kurssi.

Terveisin Matti

Matti Viljamaa